10.-12. mai: Fjellbacka

Vi gjentar tidligere suksess og drar til broderfolket i vest. 2 netter på vandrerhjemmet vårt. Dagstur på svingete veier lørdag.


7.-10. juni (pinsen): Vestlandet – langtur

I fjor dro vi på HRCN sin første langtur. Dette var såpass vellykket at vi prøver igjen. Har vi flaks kan vi oppleve fruktblomstring i Hardanger. Første overnatting på Ranten Høyfjellshotell.

  • Avreise fra Sollihøgda fredag 7. juni klokken 11:00.
  • Påmeldingsfrist 23. mai.

2.-4. august: Beitostølen

Fjellheimen må vi ha med oss i løpet av sommeren. Vi tar 2 netter på Radison Blue Beitostølen. Hvis været spiller på lag tar vi langtur lørdag. Filefjell, Sognefjell og Valdreflya kan bli en flott opplevelse.

  • Avreise fra Shell Skedsmokorset (retning nord) fredag kl 11:00.
  • Påmeldingsfrist 18. juli.

7.-8. september: Vrådal

Årets siste tur er lagt til Straand Hotell Vrådal. Her var vi også i fjor og følte oss veldig velkomne. Dessuten er Telemark det perfekte fylket for oss på to hjul.

  • Avgang Esso Ryen lørdag kl 10:00
  • Påmeldingsfrist 22. august.

Påmelding til tur

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Generelt om turene

Det kommer mer informasjon om overnattingsteder og tider på stoppestedene, slik at du kan slenge deg med på turene når det passer deg. Overnatting bestilles av Jan. Derfor er det viktig å overholde påmeldingsfristen. Ved behov deler vi oss opp i grupper i forhold til kjørestil og ønsker, slik at ingen blir «borte» på veien.

Kostnad for turene dekkes av hver enkelt deltager, og vi kan garantere at dette ikke er en stor kostnad. Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset med plasser, med tanke på overnatting og «gruppeledere». Vi tar forbehold om feil og endringer.